Wie zijn wij

OVT Winterswijk is uw partner vanuit de Achterhoek op het gebied van transport en containervervoer. Wij hebben langdurige ervaring in speciaal- en volumetransport, afvalcontainerverhuur en het leveren van verschillende grondstoffen,

In 2007 is Chris Olijslager gestart met de verhuur van (afval)containers onder de naam OCV Winterswijk. In 2018 ging het bedrijf samen met Gert Veenhuis Transport onder de naam Olijslager Veenhuis Transport op het terrein aan de Rondweg Zuid in Winterswijk. Na twee jaar nam Veenhuis afscheid en ontstond de huidige bedrijfsnaam OVT Winterswijk BV. Eind 2022 zijn wij met ons bedrijf verhuisd naar ons nieuwe adres aan de Stevinstraat.

OVT Winterswijk vormt nu een full-service transportbedrijf voor de regio Winterswijk, de Achterhoek, nationaal en internationaal transport. Persoonlijk contact en een directe, oplossingsgerichte service vormen de belangrijkste kernwaarden van het bedrijf. Afspraak is afspraak, OVT is er voor je.

Full-service transport en containervervoer
OVT Winterswijk kan ieder transport verzorgen. Ons wagenpark bestaat uit tien vrachtwagens waarmee wij divers transport kunnen vervoeren, van stukgoed tot planten. Ook voor speciaal- en volume transport bent u bij OVT Winterswijk aan het juiste adres. Voor stukgoed vervoer beschikken wij over verschillende schuifzeiltrailers met meeneemheftruck. Ook voor afvalcontainers voor sloop- of tuinafval bent u bij OVT Winterswijk aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod afvalcontainers met verschillende afmetingen en eigenschappen. Voor ieder soort puin of afval hebben wij een passende container. Daarnaast leveren wij diverse grondstoffen als zand, teelaarde en gebroken puin voor zowel de particuliere als zakelijke sector.

Lees in het menu meer over onze diensten of neem direct contact met ons op

Olijslager Veenhuis Transport

Distributie transport – Speciaal transport Volumetransport Nationaal en internationaal

Olijslager Veenhuis Transport

Afvalcontainer Zand en Grond
Asbest afvoer Autolaadkraan

Direct contact met ons opnemen?