Geel zand, ophoogzand, grond of gebroken puin bestellen

Voor het leveren van een container gevuld met grondstoffen bent u bij Olijslager Veenhuis Transport aan het juiste adres.

U geeft aan welk grondstof u nodig heeft en wij zorgen ervoor dat de containers gevuld wordt afgeleverd of gestort. De bouwmaterialen leveren wij in de gemeente Winterswijk, Groenlo, Lichtenvoorde, Aalten en Dinxperlo. En weet u niet hoeveel u nodig heeft? Grondstoffen die over zijn nemen wij gewoon terug! Wij leveren de volgende grondstoffen:

  • Geelzand / ophoogzand
  • Onbemeste teelaarde / grond
  • Diverse gebroken puin

Interesse? Klik hier om uw grondstoffen te bestellen.

 

Big Bag

Veel mensen bestellen geelzand en grond in een big bag. Het laten leveren van meerdere big bags zand is in verhouding duurder dan een container met geelzand. Het bestellen van een container met grondstoffen is al voordeliger wanneer u meer dan 2 kuub zand nodig heeft. Tevens is het uitscheppen en kruien van de materialen erg onhandig met een big bag en leidt dit tot rugklachten. Onze containers tot 10 m³ zijn voorzien van een laadklep waardoor u eenvoudig met een kruiwagen de container in kan rijden. Zo laadt u zonder enige moeite uw kruiwagen met geelzand, gebroken puin of tuinaarde. Dit gaat nog makkelijker met een minigraver.

Openingstijden

Maandag – vrijdag | 8:00 – 18:00
Zaterdag | 9:00 – 12:00

Containerverhuur: 06 – 1000 3314


Het laten afvoeren van asbest wordt u een stuk makkelijker gemaakt door onze asbest dienst.

Wij werken zowel voor particulieren als de zakelijke sector.

Met deze dienst zijn wij actief in de gemeenten Winterswijk, Aalten, Lichtenvoorde en Groenlo.

Direct contact met ons opnemen?