Asbest afvoeren in de regio Winterswijk

OVT Winterswijk voert ook asbest af in Winterswijk en omstreken. Deze unieke dienst is speciaal voor particulieren die zelf asbest willen verwijderen tot een oppervlakte van 35 m². Het zelf verwijderen van asbest bespaart namelijk veel kosten. Het afvoeren ervan wordt een stuk makkelijker door deze dienst van OVT Winterswijk.

Tel.: 0543-532355 (keuze 1)

Asbest laten afvoeren

Wat houdt onze dienst in? Wij bezorgen een aanhanger met speciaal asbestfolie en asbesttape bij u thuis. Vervolgens verwijdert u zelf het asbest, verpakt dit met het speciale asbestfolie en plaatst het op de pallet die bij de aanhanger geleverd wordt. Tot slot plakt u het folie dicht met de asbesttape. OVT haalt de aanhanger weer op en voert het asbest voor u af.

Let op! Zorg altijd voor een verantwoorde demontage. Denk ook aan het voortijdig aanvragen van een vergunning bij de gemeente voor het verwijderen van het asbest.

 

Grote brokken asbest afvoeren

Mocht u geen asbestplaten verwijderen, maar zijn het asbest brokstukken? Dan leveren wij in plaats van het asbestfolie een speciale Big Bag waarin u de asbest brokstukken kunt plaatsen. Vanwege onze VIHB-vergunning zijn wij bevoegd asbest te vervoeren.

 

Volume transport

Zelf asbest saneren

Asbest in uw woning? Geen probleem! Lange tijd was het saneren van asbest alleen weggelegd voor bedrijven gespecialiseerd in asbestsanering. Inmiddels zijn de regels voor het verwijderen van asbest versoepeld en mag u zelf asbest verwijderen in uw woning en/of schuur tot een oppervlakte van 35 m². U bent niet meer verplicht om een asbestsaneringsbedrijf in te schakelen tot deze hoeveelheid. Zorg wel voor een verantwoorde demontage van het asbest.

Asbest volumetransport

Heeft u vragen of wilt u de asbestaanhanger bestellen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie over wet- en regelgeving vindt u op de site van de overheid. Klik hier.

Volume transport

Direct contact met ons opnemen?