Adverteren op een unieke manier? Adverteer op een afvalcontainer!

Wanneer u denkt aan adverteren zult u niet snel denken aan een afvalcontainer. Maar toch is het de ideale plek om uw boodschap over te brengen. Waarom? Onze containers worden verhuurd aan particulieren en bedrijven. Een container staat al snel enkele dagen aan de weg. Gedurende de periode dat de afvalcontainer met uw reclame daar staat, bereikt u vele passanten in een zeer korte periode.

Uniek binnen uw branche

Bij het adverteren op een afvalcontainer krijgt u van ons tevens de garantie dat u de enige in uw branche bent. Wij zullen geen advertenties verhuren aan uw collega’s binnen dezelfde branche. Zo bieden wij niet alleen een unieke manier van adverteren, maar zorgen wij er ook voor dat uw boodschap uniek blijft.

Goed onderhouden containers

Veel containers zijn een doorn in het oog omdat deze oud en verroest zijn. Storend voor omwonenden en voorbijgangers en geen mooie plek om te adverteren. OVT onderhoudt haar containers goed en onze puincontainers worden regelmatig voorzien van een nieuwe verflaag.

Heeft u interesse in deze nieuwe manier van adverteren? Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel met 06 1000 3314 of mail naar info@ovt-winterswijk.nl

Bekijk hier enkele voorbeelden:

Openingstijden

Maandag – vrijdag | 8:00 – 18:00
Zaterdag | 9:00 – 12:00

Te.: 0543-532355 (keuze 1)


Het laten afvoeren van asbest wordt u een stuk makkelijker gemaakt door onze asbest dienst.

Direct contact met ons opnemen?