Afvalcontainer huren Winterswijk | container verhuur Winterswijk

Een afvalcontainer huren? OVT verhuurt afvalcontainers in Winterswijk. Voor iedere klus een passende puin container.

Wij leveren containers in diverse maten voor verschillende afvalsoorten. Voor u een afvalcontainer huurt is het verstandig om u te laten informeren door onze medewerkers, welke container u het beste kunt bestellen. Vele containerverhuur bedrijven bieden containers aan voor vaste prijzen, bij ons betaalt u alleen voor het afval dat u daadwerkelijk afvoert. Zo betaalt u nooit te veel en bezorgen wij de juiste afvalcontainer voor een scherpe prijs. Laat u informeren door te bellen met 06 1000 3314 of bestel een afvalcontainer in Winterswijk via info@ovt-winterswijk.nl.

Openingstijden

Maandag – vrijdag | 8:00 – 18:00
Zaterdag | 9:00 – 12:00

Te.: 0543-532355 (keuze 1)


Het laten afvoeren van asbest wordt u een stuk makkelijker gemaakt door onze asbest dienst.

Volume transport

Afvalcontainer huren in Winterswijk

Wij bezorgen afvalcontainers op iedere gewenste plek in de gemeente Winterswijk. Voor iedere klus of verbouwing in Winterswijk hebben wij een passende afvalcontainer. Containers bezorgen wij voor bouw en sloop afval, tuin en groen afval, puin afval, hout afval, grond afval, grofvuil afval en dak afval. Een afvalcontainer bestellen werkt simpel en snel. Met onze portaalvrachtwagens zijn wij in staat afvalcontainers op iedere locatie in Winterswijk te bezorgen. Ook het huren van meerdere containers is mogelijk tegen voordelige prijzen. Betaal niet te veel voor uw afvalcontainer bij grote afvalbedrijven. OVT is een betrouwbaar bedrijf uit de Achterhoek en staat bekend om zijn gedegen Achterhoekse werkmethode. Zo kunt u bij OVT een afvalcontainer op zaterdag bestellen en halen wij de container ook op zaterdag op. Kenmerken voor een containerbedrijf die afvalcontainers verhuurt in Winterswijk. Bekijk onze afvalcontainer afmetingen.

 

Prijzen afvalcontainer verhuur in Winterswijk

Afvalcontainers huren in Winterswijk doet u voordelig en tegen scherpe prijzen bij OVT. De kosten voor het huren van een container loopt erg uit een. De prijzen voor het huren van een afvalcontainer zijn vaste lage prijzen. De afvoer kosten zijn afhankelijk van het afval dat u wilt afvoeren. Bij OVT betaalt u alleen voor het afval dat u echt laat afvoeren. Bij vele verhuurders hanteren zij vaste prijzen en betaalt u in de meeste gevallen te veel. Benieuwd naar de afvalcontainer verhuur prijzen voor een puincontainer in Winterswijk? Laat u informeren over de juiste container tegen gunstige prijzen. Bel nu 06 1000 3314.

 

Welke container huren voor welke afvalsoorten?

Bestel een afvalcontainer voor het juiste afval. Er zijn vele verschillende afvalsoorten en voor iedere afval is er een passende container. Informeer altijd bij onze medewerkers welke container u het beste kunt bestellen in Winterswijk. Deze afvalsoorten kunt u afvoeren in Winterswijk:

 • Bouwafval, sloopafval
 • Puin, stenen en beton
 • Dakafval of dakbedekking
 • Tuinafval
 • Houtafval
 • Tuinhout of bielzen
 • Grofvuil of huisraad
 • Grond of aarde

Afmetingen afval

Ons containerpark bestaat uit diverse afmetingen afvalcontainers. Afhankelijk van het afval dat u wilt afvoeren in Winterswijk zijn de 3 m², 6 m², 10 m² en 16 m² afvalcontainers de meest verhuurde containers. Daarnaast bezorgen wij gesloten afvalcontainers in Winterswijk speciaal voor evenementen, kermissen of het volksfeest. Veel klussers schatten de hoeveelheid afval vaak te laag in, hierdoor moeten wij nog een afvalcontainer bestellen. Andere bestellen een te grote container. Het is verstandig altijd bij OVT te informeren naar een geschikte container.

De 6 m² containers zijn voorzien van een handige laadklep waardoor u eenvoudig met een kruiwagen de afvalcontainer in kunt rijden. Zo voorkomt u rugklachten en is uw klus of verbouwing sneller klaar.

Afvalcontainer huren voor particulier en bedrijven in Winterswijk

OVT verhuurt containers aan particulieren en zakelijke klanten. Bedrijven in Winterswijk die klussen of verbouwen. Hoveniers die een nieuwe tuin aanleggen of een vijver graven voor klanten. Bestellen een afvalcontainer voor afvoeren van tuinafval, snoeiafval, groenafval of zand en grond. Bedrijven, kantoren, winkeliers of organisaties die een gesloten afvalcontainer huren voor hun afval tijdens evenementen, kermissen, feesten of volksfeest. Een gesloten afvalcontainer is eenvoudig af te sluiten d.m.v. een slot en kan makkelijk geplaatst worden door heel Winterswijk. Particulieren en bouwbedrijven huren voordelig een container voor bouwafval, sloopafval, houtafval en puinafval.

 

Voordelen afvalcontainer huren bij OVT

Afvalcontainer huren? Container bestellen voor afval doet u bij OVT uit Winterswijk. Wij leveren containers door heel de Achterhoek. Voordelen om een afvalcontainer huren in Winterswijk bij OVT:

 • Vandaag bestellen, morgen bezorgd
 • Vast bedrag per container
 • Bij meerder containers huren, ontvangt u een aanbiedingsprijs
 • Containers zijn voorzien van een handige laadklep
 • Leveren afvalcontainers op zaterdag

Ook leveren wij zand en grond tegen gunstig prijzen en kunt u bij OVT terecht voor de verhuur van een Autolaadkraan. Heeft u vragen over het huren van een afvalcontainer in Winterswijk of over het afvoeren van afval? Bel vrijblijvend met 06 1000 3314 – OVT of stuur een mail naar info@ovt-winterswijk.nl.