Afvalcontainer huren Groenlo | container verhuur Groenlo

Een afvalcontainer huren?OVT verhuurt afvalcontainers in Groenlo. Voor iedere klus een passende puin container.

Wij leveren containers in diverse maten voor verschillende afvalsoorten. Voor u een afvalcontainer huurt is het verstandig om u te laten informeren door onze medewerkers, welke container u het beste kunt bestellen.

Vele containerverhuur bedrijven bieden containers aan voor vaste prijzen, bij ons betaalt u alleen voor het afval dat u daadwerkelijk afvoert. Zo betaalt u nooit te veel en bezorgen wij de juiste afvalcontainer voor een scherpe prijs. Laat u informeren door te bellen met 06 1000 3314 of bestel een afvalcontainer in Groenlo via info@ovt-winterswijk.nl.

Openingstijden

Maandag – vrijdag | 8:00 – 18:00
Zaterdag | 9:00 – 12:00

Te.: 0543-532355 (keuze 1)


Het laten afvoeren van asbest wordt u een stuk makkelijker gemaakt door onze asbest dienst.

Volume transport

Afvalcontainer huren in Groenlo

Wij bezorgen afvalcontainers op iedere gewenste plek in de gemeente Groenlo. Voor iedere klus of verbouwing in Groenlo hebben wij een passende afvalcontainer. Containers bezorgen wij voor bouw en sloop afval, tuin en groen afval, puin afval, hout afval, grond afval, grofvuil afval en dak afval. Een afvalcontainer bestellen werkt simpel en snel. Met onze portaalvrachtwagens zijn wij in staat afvalcontainers op iedere locatie in Groenlo te bezorgen. Ook het huren van meerdere containers is mogelijk tegen voordelige prijzen. Betaal niet te veel voor uw afvalcontainer bij grote afvalbedrijven. OVT is een betrouwbaar bedrijf uit de Achterhoek en staat bekend om zijn gedegen Achterhoekse werkmethode. Zo kunt u bij OVT een afvalcontainer op zaterdag bestellen en halen wij de container ook op zaterdag op. Kenmerken voor een containerbedrijf die afvalcontainers verhuurt in Groenlo.

Welke container huren voor welke afvalsoorten?

Bestel een afvalcontainer voor het juiste afval. Er zijn vele verschillende afvalsoorten en voor iedere afval is er een passende container. Informeer altijd bij onze medewerkers welke container u het beste kunt bestellen in Groenlo. Deze afvalsoorten kunt u afvoeren in Groenlo:

 • Bouwafval, sloopafval
 • Puin, stenen en beton
 • Dakafval of dakbedekking
 • Tuinafval
 • Houtafval
 • Tuinhout of bielzen
 • Grofvuil of huisraad
 • Grond of aarde

Beoordeling: Erik Berendsen, 34 jaar

.. een betrouwbare verhuurder van containers die zijn afspraken nakomt. Ook voor gladheidsbestrijding doen wij zaken met OVT. Jaren werkte wij samen met een andere partij maar OVT hanteert scherpere prijzen.

Afmetingen afvalcontainer bezorgen in Groenlo

Ons containerpark bestaat uit diverse afmetingen afvalcontainers. Afhankelijk van het afval dat u wilt afvoeren in Groenlo zijn de 3 m², 6 m², 10 m² en 16 m² afvalcontainers de meest verhuurde containers. Daarnaast bezorgen wij gesloten afvalcontainers in Groenlo speciaal voor evenementen of kermissen. Veel klussers schatten de hoeveelheid afval vaak te laag in, hierdoor moeten u nog een afvalcontainer bestellen. Andere bestellen een te grote container. Het is verstandig altijd bij OVT te informeren naar een geschikte container.

De 6 m² containers zijn voorzien van een handige laadklep waardoor u eenvoudig met een kruiwagen de afvalcontainer in kunt rijden. Zo voorkomt u rugklachten en is uw klus of verbouwing sneller klaar.

Voordelen van OVT

Afvalcontainer huren? Container bestellen voor afval doet u bij OVT. Wij leveren containers door heel de Achterhoek. Voordelen om een afvalcontainer huren in Groenlo bij OVT:

 • Vandaag bestellen, morgen bezorgd
 • Vast bedrag per container
 • Bij meerder containers huren, ontvangt u een aanbiedingsprijs
 • Containers zijn voorzien van een handige laadklep
 • Leveren afvalcontainers op zaterdag

Heeft u vragen over het huren van een afvalcontainer in Groenlo of over het afvoeren van afval? Bel vrijblijvend met
06 1000 3314 – OVT of stuur een mail naar info@ovt-winterswijk.nl.