Adverteren op een afvalcontainer

Adverteren op een unieke manier? Adverteer op een afvalcontainer!

Wanneer u denkt aan adverteren zult u niet snel denken aan een afvalcontainer. Maar toch is het de ideale plek om uw boodschap over te brengen.

Onze containers worden verhuurt aan particulieren en bedrijven. Een container staat al snel enkele dagen aan de weg. Gedurende de periode dat de afvalcontainer met uw reclame daar staat, bereikt u vele passanten in een zeer korte periode.

Uniek binnen uw branche

Tevens hebben wij als uitgangspunt dat wanneer uw onderneming werkzaam is in een specifieke branche, wij geen advertentieplekken gaan verhuren aan uw concurrenten. Zo bieden wij niet alleen een unieke manier van adverteren aan, maar zorgen wij er ook voor dat uw boodschap uniek blijft binnen uw branche.

Vele verhuurders van containers maken gebruik van oude en roestige containers. Deze zijn een doorn in het oog en storend voor omwonende en voorbijgangers. Olijslager Veenhuis Transport heeft als speerpunt de containers goed te onderhouden. Onze puincontainers worden regelmatig voorzien van een nieuwe verflaag.

Heeft u interesse in deze nieuwe manier van adverteren? Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel met 06 1000 3314 of mail naar info@ovt-winterswijk.nl

Bekijk hier enkele voorbeelden

Openingstijden

Maandag – vrijdag | 8:00 – 18:00
Zaterdag | 9:00 – 12:00

Containerverhuur: 06 – 1000 3314


Het laten afvoeren van asbest wordt u een stuk makkelijker gemaakt door onze asbest dienst.

Direct contact met ons opnemen?